Blää

Gick och la mig vid tio och har varit på toa varannan timme. Nu sista vaknande så värker det i ryggen så jag inte vet hur jag ska ligga. Får gå upp och ta 2st 5mg snabbverkande morfin.  Passar även på och få I mig en näringsdryck. 

Det här med värken gör mig arg,ledsen och orolig. Vad händer liksom. Är det nya metastaser på gång. Hoppas bara att det är en biverkning efter behandlingen I tisdags. Vill ju få bra nu när jag ska ha vilovecka nästa vecka.
Värken släpper sakta. Så skönt. Nackdelen är bara min stackars mage som får kämpa ännu mer eller tarmarna rättare sagt. Finns medicin mot det oxå. 

Kan ju vara ångest oxå. Eviga kämpande med och betala räkningar varje månad. 
Inte lätta när man blir sjuk måste jag säga. Först så kommer chocken att man har obotlig cancer. Blir sjukskriven och halverar lönen. Samma räkningar ska betalas som alltid och då tänker man med vilka pengar... Jag kommer inte komma jobba mer. Det var läkaren tydlig med och det kändes så klart oxå fast jag egentligen visste om det. Kan inte jobba 13-15 timmars arbetsdag. Inte med fatique. Tröttheten som slår till. Trött nu med så jag knappt orkar hålla ögonen öppna så dags och säga gonatt och hoppas ni sover/sovit gott
Kram på er alla 💚💚💚💚