Lördag 19/6

Idag vaknade jag inte tidigt. Sov till 9.30. Rätt så skönt med sovmorgon. 
Åt frukost och åkte till Tiveden nationalpark. Mycket fint och vilken härlig badplats. Va på tiden vi åkte dit. Bott i Östansjö i 16,5 år och aldrig varit där. Men kommer bli fler gånger.



























Va riktigt jobbigt på vissa ställen. Bara uppåt. Men jag fixade det. Har ingen vidare kondition sen jag fick cancer och har fått cytostatika. Svetten rann bra ibland 🥴 Kommer åka tillbaks nåndag men inte gå den stigen vi gjorde idag. Finns så mycket fint och se där. Så har ni inte varit där så ta en tur. Dock går det inte med barnvagn. Till badet funkar det men inte till stenkällan där vi vandra.

På hemvägen stannar vi till i Askersund och köper en varsin mjukglass. Jätte gott i värmen. Passade på och handla där på Ica så slapp vi ta en tur till Hallsberg. 
Köpte flintastek. Älskling brukar inte gilla det men idag smakade det väldans gott med pommes 🙂
Väl hemma så börjar det mullra och sen kom regnet men det försvann lika fort det kom.

Blir en lugn kväll i soffan. Imorgon lär jag ha träningsvärk delux 😅😅 
Va skönt och komma hemifrån lite 😘
Tycker det är så skönt att jag orkar. Visst ibland kändes det som att hjärtat slog i tre hundra och ville ur kroppen men då stannade vi och vilade 👍 Mycket fågelkvitter men såg dom inte. Värmen som gjorde nog sitt.



Humlen växer så det knakar  och hacke satt sig vid den andra humlen och skällde ut oss. Vet ej vad den saknade då det fanns mat i rören och vattnet va påfyllt... skällde bra länge och sen flög den på taket och fortsatte gapa 😅😅 Lite roligt

Ha en fin kväll och tack du Kia för dina gulliga ord som du skrev ❤❤
Kram
#1 - - Kia:

Tack själv du är en sann inspirationskälla med ditt mod och din självinsikt🙏

#2 - - Berith Eriksson (svärmor):

Så härligt Krista att du orkar o ni tar era turer och den här såg ut att vara väldigt mysig, så fina bilder på naturen o er tillsammans. Hacke var väl sur för att ni var borta ett tag , haha. Tack vare din positivitet så blir allt mycket lättare i det tuffa, kramar i massor till er.<3 <3