-12

Idag är det lite kyligt ❄❄ -12,4. Inne har vi 20 grader. Helt ok. Har elementet igång i vardagsrummet och i sovrummet. Va mycket behagligare och sova.
Igår var jag hängig. Trött som bara den. Berodde nog på kramperna.
Ringde onkologen och frågade om det men dom hade inte direkt nåt svar vilket jag misstänkte men nu är det noterat i min journal. Kommer det igen eller jag får feber så måste jag ringa. Kanske har blodvärden sjunkit eller höjts. Så då måste man ta prover. 
Ska ta prover på fredag och så ringer dom från onkologen på måndag.

Tänkte imorse att gud så skönt och slippa gå ut men måste ut en stund för och hämta ved eller så får Melwin göra det.
Melwin har lagat kycklingsås med nudlar nu på morgonen. Har bara berättat hur jag gör och tror jag har den nöjdaste sonen som klarat av och laga så god mat.
Han är ingen frukost människa med yoghurt och bröd utan har alltid velat ha riktigt mat till frukost om han äter frukost.
Så nu är älsklings matlåda klar för imorgon.
Melwin nöjd. Nu behöver du inte tänka på det mamma. Jag har fixat matlåda till pappa. Du får oxå äta sa han men tyvärr så fixar inte min mage det just nu 😓 Får nöja mig med en näringsdryck.

Idag kommer Leona en stund 🥰

Ruby hade inte så mycket tandsten som jag trodde. Hon har jättefina tänder sa veterinären. Vissa hundar reagerar på fisk produkter typ laxolja eller lax foder.
Ruby får ju laxfoder och tänker jag tillbaks så kom det nog när vi böt till lax smak. Men hon mår bra av maten förutom andedräkten då. Byter smak på fodret när denna säck är slut.

Känner mig seg och trött idag med så får se hur dagen blir 🙂

Ha en fin dag 🎅🤶🧑‍🎄🌲❄⛄☃️