Här var det dåligt skrivet

Har inte hänt så mycket och då känns det onödigt och skriva. Fast många av er kanske väntar.
Jag har fått ordning på magen med omnilax påsar morgon och kväll. Fast vissa dagar är det mycket gaser i magen och oftast då är det sen dags och gå på toa. Man lär hur allting fungerar tillslut.
Fyllde år i lördags. Firade 48 års dagen och 16 år som gifta. Vi har dock hängt ihop i 30 år i valborg. Tänk vad åren går. Över halva livet har vi hängt ihop. Lite tårar och mycket tankar kring det.
Gjorde smörgåstårta. Det var inte tanken men när vi va och handla I fredags så bestämde vi oss för och göra en. Den vart god fast det inte va så mycket dekoration. Barnen blev glada.
Snart räcker det inte med bara en för familjen 😅😅🙈🙈 

Fick fina blommor. Ingen bild på dom just nu men fick 2 hortensia och 1 orchide 🙂
10 trisslotter, vann 90kr. Böt dom till nya och vann 30kr och sen vart det nitlott.
Tråkigt men sant. Hade varit trevligt med tv vinst eller miljonvinst men inget blir här 😓 hur man än försöker.

Ska börja med ny behandling på onsdag. Det heter Folfiri. Uppsala rekommenderar det. Hoppas på få biverkningar. Är typ det man brukar ha så det ska funka denna gången med. Tittade på provsvaren och det ser rätt bra ut. Ser dock inte cancermarkören. Hur den ser ut och är nog lika bra det. Börjat få ont i knäet igen och ömmar i ryggen. Sist det va så... då växte tumören. Lite orolig för det för nu har jag haft lång viloperiod. Kanske bra för då är jag nog starkare inför det som komma skall.
Hatar och behöva må dåligt..
Fick konstiga frågor på messenger häromdagen. Vad chockad man kan bli.  Och tyvärr så märker man vilka eller vem som är ens vän på riktigt. Ingen förlust för mig men tråkigt när man varit snäll själv.
Men man lär sig så länge man lever 😘

Älskling har nu bytt jobb och fick hela 2 veckors lön. Inte haft nån tanke på det så livet är bra tufft just nu. Eller det är inge konstigt. Har varit tufft en längre tid. Men vart inte bättre nu...
Kontaktade faktiskt bluestep men dom vill ha huslånet hos dom om dom kan hjälpa oss. Men vågar inte krångla med nåt nu så det inte blir värre skit för älskling när jag väl är borta.
Vi vet ju inte hur länge det är så. Får bara hoppas behandlingen hjälper och att jag orkar ett tag till.
Nu blir det lite vila för min del. Satt och målade lite förut. Bild kommer senare 🙂
Ha en fin eftermiddag/kväll
Kram
0735936693