Cancer skit

Ja det här med cancer är riktigt skit. Smärtan är hemsk eller fruktansvärd. 
Inatt vakna jag till en tryckande känsla i bröstet. Som om man hade skärp under bröstet och nån drog åt det så det satt där. Gick upp . Va så nödig oxå. 
Satt mig sen i soffan och funderade om jag skulle väcka älskling och åka in. Men gjorde inte det. Tog bricanyl och snabbverkande. Det kändes bättre efter en stund. Tog lite yoghurt och flingor. Satt på tv:n. Åt yoghurten och gick och la mig igen.
Sov till 6.30 och det var nog länge sen jag gjorde det. Brukar vakna runt 5 för och ta morgon medicinen.  Men idag känner jag mig riktigt trött.
Igår kom fysioterapeut och inte sjukgymnast som lämnade rullator och betastöd.
Rullatorn är för utomhus och kostar och 250kr. Betastödet är gratis.
Valde betastöd för och ha hemma. Rullator kändes så otymplig och lite tung trots hjul.

Leona provtestade betastödet. Skaka ordentligt och den höll. Fysioterapeuten skratta. Klart ska det testas så inte mormor ramlar omkull 😅
Rullatorn vart oxå godkänt ❤❤




Ja så nu är det ett nytt kapitel i livet. Snart blir det väl rullstol oxå så jag kan följa med på promenad. Intressant det här är.
48 år och rullator. Bara acceptera. Finns inget annat 🥰
Har trappat ner med kortisonet. Tar nu 2 tabletter och det är nog för lite. Så fruktansvärt trött. Ska ta och ringa sköterskan. Hemskt och vara så trött om man inte måste. Jag tar ju ändå tabletter för mycket annat så kan lika väl fortsätta med kortisonet oxå. Har fått aptit och pigghet men nu försvinner piggheten. Ja vi får se.

Har mycket svettingar.  Medicin och så har jag väl gått i klimakteriet oxå. Fin kombi.

Tack Kia för swishen till kryckorna ❤❤

Kaffe och smörgås nu 🙏🙏

Kram på er 🥰🥰