Läkarbesöket

Klockan är 2 på natten. Kunde inte sova. Värk här och där. Tog tabletter men det tar en stund innan det hjälper. Kände även att det kurrar i magen. Vart inte så bra med mat igår och så har det varit ett tag. 
Fick i mig en näringsdryck igår innan vi åkte till läkaren och det kändes bra. Ska beställa hem nya så man har ifall det funkar och dricka såna nu när det är svårt med vanlig mat.
Tappat lite mer i vikt. Inte så förvånad.

Läkaren gav oss röntgen svaret och det ser inte bra ut. Har själv misstänkt det för så trött jag varit och denna helvetes värk. Samma ställe som när jag fick cancern. Läkaren ser att jag har nåt på knyta 3 och det är nog orsaken till smärtan. Hon skulle kolla om man kunde stråla där för och underlätta smärtan. Så läkaren ringer mig på måndag eller tisdag.
Får börja med arcoxia 60mg igen och får hoppas jag inte får magsår eller blodiga avföringar. Får jag det så måste jag ringa till onkologen och sen troligtvis avsluta med tabletten. 
Läkaren gav även besked om att det inte finns nåt mer dom kan göra. Har fått alla behandlingar som dom kan ge. Vi har ett litet hopp med denna gen/mutation varianten. Men det är så få som har det och läkaren verkade inte så hoppfull vad det gällde det.
Får vänta nån vecka till på svaret.
Frågade hur länge jag har kvar och då sa hon hur det brukar se ut när man inga behandlingar får. Och sommaren kommer jag få uppleva någorlunda bra, men sen börjar jag bli tröttare och tröttare och troligen kommer jag inte få uppleva julen iår. Det tog hårt måste jag säga. Bästa tiden för mig är just jul. Bara älskar det. 
Ja så igår gick dagen med och gråta. Tog lugnande men hade inte riktigt effekt igår. Hoppas det inte blir nån gråt morgon för då kan inte älskling åka och jobba. 

Läkaren sa att om jag vill se nåt nu eller göra nåt jag inte gjort så är det dags för det. Om jag orkar. Vi får se. Har pratat om Orsa och djurparken där. Pratat om det i många år men blir aldrig av. Kanske kunde vi åka dit.
En vän erbjöd sig och hjälpa till med pengar men vet inte... svårt och ta emot ❤
Ja blir det nåt så får vi boka en weekend i slutet på maj eller juni 👍👍

Håll tummarna så att gen/mutation passar mig. Så jag kan få finnas kvar längre än 6 månader. 
Sa till älskling att nu har vi en del och fixa. Försäkringar som står på mig och Melwins mobil så han inte blir utan telefon. Ja såna små saker men viktiga. Och sen begravning men det vill nog inte jag prata så mycket om. Älskling och barnen får bestämma det. Om dom vill ha en sten och gå till eller till en minneslund. Svåra beslut 💚💚

Fuck cancer!!
Vill ni hjälpa oss med pengar till en resa så kan ni swisha på 0735936693
Ska tacka ja till min vän oxå men vet inte alls vad det skulle kosta och åka till Orsa. Får räkna på det när jag vaknar till liv igen.
Svårt och be och ta emot pengar men vill gärna göra nåt tillsammans medans jag orkar 💋💋💋💋
Kram på er alla ❤❤❤