Behandling igen

Igår onsdag var det dags för behandling igen.
Mådde inte alls bra. Sämsta behandlingen kändes det som. Jätte trött och kissnödig hela tiden. Gaser I magen som bara den 🥴
Det är nog den nya tabletten som gör mig gasig. Få se när det blir balans på det och om det ens blir det.
Nu har jag denna cytostatika pump hängandes runt midjan till på fredag. Ska bli skönt och bli av med den sen igen. Och det bästa med allt att jag får lite längre paus. Nästa behandling blir 20:e april 💚
Sen är det dags för röntgen igen oxå.

Karin läkare från onkologen ringde mig i tisdags och ville bara berätta att cancermarkören börjat gå neråt igen. Jaaa vilken känsla för när vi träffades i fredags så såg det inte bra ut. Man letar efter små små strån nu och det är givetvis ett skit.
Karin berättade även då att det finns nån ny behandling som blivit godkänd men då måste man ha rätt gen och det är bara 1-3% som har det. Först kändes det positivt men sen när hon nämner dom låga procenten så går luften ur en. För känner att kan jag verkligen ha sån tur när jag inte haft det hittills. Bara hålla tummarna hårt för den behandlingen ska tydligen vara super bra. Så lite blandade känslor. 
I söndags rakade Madde av mig håret. Känns helt okej denna gång. Har funderingar å och inte låta det växa ut så mycket utan ha det kort så slipper man dom jobbiga kliande håravfallen.

Va utan hår samma period som nu. Kanske lite innan 💚

Har haft barnbarnen här i olika omgångar. Det ger mig kraft trots att jag blir så trött efteråt. 

Lokee 💙
Lokee 💙
Noah 💙
Leona ❤
Leona ❤

Gunga är roligt tycker Leona ❤
Lokee sover hos farmor 💙

Ja tänk vad varm om hjärtat man blir av dessa små liven som växer och växer.

Gjorde lite påskfint på matbordet i vardagsrummet 🐥🐥🐣🐣



Bara det lilla gör att jag behöver vila en stund efteråt. Brukar ta värktabletter innan jag börjar för och inte få så ont i ryggen/skulderbladen men sällan det hjälper till 💯 men kanske skulle det vara värre om jag inte tog nåt.

Duken som jag har på bordet har legat i garderoben i allafall i 25 år i original förpackning. Har fått den av min mormor och det har aldrig känts som rätt tillfälle och ta fram den men nu så gjorde jag det 🙂
Älskling tyckte inte att den behövdes strykas och jag tyckte nog det men struntade i det pga trötthet. Va nog därför älskling sa så oxå. Han känner nog sin kvinna vid det här laget 😅
Envis som synden 🥰🙈

Natten är lite besvärlig. Får gå och kissa engång I timmen och det gör mig galen. Tur man inget jobb har eller det har jag men är sjukskriven.
Ätit lite yoghurt men börjar tröttna. Finns hur många smaker som helst och testar nya men just nu är det lite blää. Samma med saftsoppa. Men där testade jag blåbärssoppan och det var gått som variation.
Nyponsoppa kan jag inte dricka 😳 Urk så det smakar illa 😅😅

Dags för toa besök och sen försöka sova.
Kortison is The shit... Men tydligen hjälper dom mot illamående så bara gilla läget.
Hoppas ni sover gott 😴😴🦉🦉
Kram kram